Sæsonopstart i uge 34

I uge 34 starter sæsonen atter op i ØFUG. Her starter alle vores fantastiske tilbud op og vi glæder os helt vildt meget! Her starter alle aktiviter op bland andet gymnastik, volley, fitness, badminton og som noget nyt håndbold!

I uge 34 starter sæsonen atter op i ØFUG. Her starter alle vores fantastiske tilbud op og vi glæder os helt vildt meget! Her starter alle aktiviter op bland andet gymnastik, volley, fitness, badminton og som noget nyt håndbold!

I den kommende sæson, altså fra uge 34, vil der være et væld af kommende aktivitetstilbud. Alle dem kan i læse meget mere om her under

Håndbold

Til håndbold U7/U8/U9 vil der være fokus på grundlæggende motorik, således at børnene bliver fortrolige med boldspillet og får sved på panden. Vi har fokus på at det skal være sjovt, så vi anvender lege og simple øvelser, så alle børn kan være med. I takt med spillerne udvikler sig, bygger vi flere nuancer på – måske med et par venskabskampe med andre hold?

Håndbold træner som udgangspunkt i Ørting Hallen, hver søndag fra 09.00 - 10.00

Du kan læse meget mere under Håndbold her på siden, eller blot klikke her.

Volleyball

Vi har plads til nye spillere, unge som ældre, nybegyndere som erfarne volleyballspillere, både mænd og kvinder.
Til træningen lægger vi vægt på at lære/vedligeholde spillet og samtidig have det sjovt. Fællesskabet og det sociale liv betyder meget for vores hold, men når vi spiller kampe til stævner eller turneringer, så spiller vi for at vinde.
Vi deltager med mixhold i stævner/turneringer under DGI, og om sommeren spiller vi beachvolley.

Volleyball er at finde i Ørting Hallen, hver tirsdag fra 20.00 - 22.00.

Badminton

Spil motionsbadminton hver mandag eller onsdag lige når det passer dig. Du kan booke dig ind på en bane hver mandag og/eller onsdag.

Prøv desuden også vores Pay And Play Badminton. Her har du mulighed for at booke en enkeltstående bane og spille et slag "rundt om nettet" eller arranger en intens familieturnering.

Motionsbadminton finder sted i Ørting Hallen, hver mandag i tidsrummet 19.00 - 21.30 og hver onsdag fra 19.30 - 22.00
Pay And Play finder sted i Ørting Hallen, hver fredag fra 16.30 - 21.30

Du kan læse meget mere under badminton her på siden, eller blot klikke her.

Fitness

Så er vi klar til en ny sæson med Fitness
Der er forskellige muligheder for medlemskab:

  • 1 mdr.
  • 3 mdr.
  • 6 mdr.
  • 12 mdr.

Kom og få en gratis prøvetime med instruktør: Michael Jakobsen, som også er ham der skal kontaktes for udlevering af nøglebrikker.

Gymnastik

I den kommende sæson har vi en masse fede gymnastikhold til forskellige aldersgrupper og forskellige niveauer. Alle holdene kan du læse mere om under "Gymnastik" på vores hjemmeside eller klikke her.

Hoppelopperne

Er et børnegymnastikhold som har stort fokus på at løbe, danse, klatre, hoppe og springe til skøn musik. Børnene skal udvikles både grov og fin motorisk og de vil blive udfordret på deres sanser. Vigtigst af alt er at Hoppelopperne har det sjovt sammen.

Holdet træner hver onsdag 16.30 - 18.00 i Ørting Hallen

Grønskollingerne

På grønskollingerne bliver børnene introduceret til gymnastikkens fantastiske verden. Det er holdet, hvor børnene vil blive udfordret motorisk, fysisk og mentalt, og sammen med sine med gymnaster vil blive introduceret til springteknikker og rytme.

Holdet træner hver Onsdag 16.30 - 18.00 i Ørting Hallen

Stjernespirene

På stjernespirene er der plads til alle, både drenge og piger. Hver gang vil vi udfolde os med bane og trampolin-spring. Vi tager hensyn til hver enkel og vil så vidt muligt tilpasse niveauet, så alle kan være med og udvikle i sig i deres eget tempo.

Holdet træner hver tirsdag 17.30 - 19.15 i Ørting Hallen

Bravo

Er foreningens ungdomshold. Her bliver der arbejdet ambitiøst med gymnastik, både springgymnastik og rytmegymnastik. Holdet deltog sidste år i 5 opvisninger, hvor holdet tog på tur og vidste deres brag af et show til forskellige stævner i Østjylland. På holdet bliver det fællesskab og sammenhold virkelig prioriteret. For man kan ikke lave et kanon fedt show, hvis sammenholdet ikke er der.

Holdet træner hver mandag 16.30 - 19.00 i Ørting Hallen

Seniorholdet

Seniorholdet er for dig der træner til at få strammet kroppen op og få kroppen bevæget på en hyggelig måde.

Holdet træner hver tirsdag 09.30 - 10.30 i Ørting Hallen

Arrangementer

Du kan læse meget mere om alle vores fede aktiviteter her på forenigen hjemmeside. Desuden kan du holde øje under "Arrangementer" eller klikke her, og se hvilke mega fede og hyggelig arrangementer der er planer for i den kommende sæson.