Gymnastikweekend 2011

Lørdag d. 22. januar mødte 32 friske ØFUG gymnaster op til træningsweekend, i Ørting Hallen, fyldt med gymnastik, leg, grin og sved! Til at starte med var der en masse ’ice-breaking’ lege hvor folk fra de forskellige hold lærte hinanden lidt bedre at kende. Derefter kom Anne-Kirstine fra Århus og tog alle pigerne med op i den lille sal, hvor der blev danset igennem. Hun havde speciale i danseformen ’house’ så alle gymnasterne lærte, mere eller mindre, at danse den lidt anderledes danseform. Sjovt var det i hvert fald, men det kunne dog også mærkes i benene bagefter!

Efter en hård omgang rytme var det tid til at spise de medbragte madpakker og derefter var alle klar til at springe for vildt med gæsteinstruktøren Brian. Stort set alle gymnasterne lærte en masse nye spring og havde nogle rigtig sjove timer! Sjovt var det i hvert fald, da vi bagefter skulle ud og lege en masse i det kolde januarvejr. (Vi takker elefanthuen og overtræksbukserne!) Der blev blandt andet snottet med vingummier, løbet agurkeløb og kastet med æg! Sjovt så det ud! Derefter var det endnu engang tid til gymnastik. Den sidste energi blev fyret af på spring og rytme, inden der skulle spises aftensmad.

Aftenen nærmede og da det var blevet godt og grundigt mørkt udenfor blev gymnasterne smidt ud på natløb i små hold. Der er lød et par skrig rundt fra skove og buske, men alle kom hele hjem! Og så var det tid til den helt store slikskål! Resten af aftenen gik med snak og leg. Det var vidst ikke alle, der fik lige meget søvn den nat!

Lørdag morgen sagde alle godmorgen til en ny dag med ømme ben. Det var ikke alle, der var lige friske til en masse gymnastik. Da klokken blev 11:30 sad forældre og søskende klar på tilskuerpladserne, til at se den lille opvisning gymnasterne havde fået sat sammen i løbet af weekenden. Det gik super godt, men mon ikke der er blevet sovet rigtig godt søndag nat? Vi takker i hvert fald for en super weekend med nogle skønne gymnaster! J

Ørting-Falling Ungdoms- og Gymnastikforening | Ørting - 8300 Odder |